Læge Sisse Leth

+45 86 52 00 99 Læge Sisse Leth, Sygehusvej 7, 2. sal 8660 Skanderborg

Menu

Nyttige links

Hvis du gerne vil vide mere om din diagnose eller dit symptom, kan du klikke på sundhed.dk og søge i ”Patienthåndbogen”. Via sundhed.dk kan du også blive guidet i forhold til at se dine sundhedsdata i det offentlige sundhedsvæsen. Det er også her, du kan klikke på ”Find behandler” og søge adresse og telefonnummer på alle speciallæger i Region Midjylland, hvis du er viderehenvist til én. 

Sundhed.dk

På Borger.dk kan du finde information om lægeskift, sygesikring, patientrettigheder og meget mere..

Borger.dk

 

Hvis du har skader eller symptomer fra bevægeapparatet, kan du med fordel læse om tilstanden her ligesom du kan se fine genoptræningsprogrammer med flot billedvejledning.

sportnetdoc.dk

Skal du ud at rejse kan det være fornuftigt at være i god tid i forhold til at søge information om anbefalinger i forhold til vaccination. Det kan du læse mere om her. Vejledning om rejsevaccination og rejsevaccination er ikke dækket af Sygesikringen, men betales af borgeren selv.

http://www.ssi.dk/Vaccination/Rejsevaccinationer.aspx

Er du gravid, findes der megen nyttig information her: https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/graviditet-og-foedsel

Hvornår dit barn skal vaccineres, kan du se via dette link: http://www.ssi.dk/Vaccination/Boernevaccination/Boernevaccinationsprogrammet.aspx
Her fremgår også hvornår der samtidig laves lægeundersøgelse.

Skanderborg Kommune har mange gode tilbud i forhold til sundsfremme – det kan du læse mere om her https://www.skanderborg.dk/borger/sundhed-og-sygdom?404;http://www.skanderborg.dk:80/borger/sundhed-og-sygdom

Diabetesforeningen i Danmark

Astma-allergi forbundet

Hjerteforeningen

MitHelbred – klinikkens egen App